CSAK NÉHÁNY GONDOLAT

RÓLUNK

mdnGroup

Fókusz az ügyfélen

HOGY MINDEN ÚGY TÖRTÉNJEN MEG, AHOGY AZT A PARTNER MEGÁLMODTA...

Cégünk, mint fogalom, s mint stílus már több, mint 10 éve van jelen a hazai design, web, shoot világában. Egy olyan különleges érzést kíván megfogalmazni, melynek alapja a harmónia, a beszédesség, természetesen a modern kor követelményeinek megfelelően.

Legyen szó akár szórólapokról, plakátokról, névjegyek, vagy épp logók tervezéséről, cégünk legfontosabb ismérve, hogy megrendelőit már a kezdetektől fogva bevonja az alkotás folyamatába. Az állandó tájékoztatás, a partnergondozás, az igényfelmérés segít abban, hogy mindkét fél számára elfogadható, vállalható, minőségi kész munka születhessen. Hisszük, hogy csak így lehet maradandót alkotni, mely akár az utókor számára is példaként szolgálhat.

KÖZÖSEN DOLGOZUNK...

KEZDHETJÜK?

Ön elmondja, mi megvalósítjuk...

Cégünk továbbá szívesen vállalja weboldalak, üzleti oldalak megtervezését, kivitelezését, továbbá már meglévő oldalak folyamatos gondozását, tartalmi frissítését. Tisztában vagyunk vele és számtalanszor találkoztunk már mi is azzal a problémával, hogy egy vállalkozásnak sajnos már nem jut elegendő ideje weboldalának frissítésére. Az elavult, nem update tartalom viszont nem, hogy segít, sokkal inkább rombolja cégünk megítélését. Nincs lehangolóbb dolog, mint egy elhanyagolt, rosszul vezetett üzleti oldal, vagy épp egy magára hagyott közösségi site. A Mood biztos segítséget, és segítő kezet nyújt a Social Media világában is, ahol szeretettel és nagy odafigyeléssel üzemelteti akár az Ön oldalát is. Bízza ránk oldala frissítését. Ön csak irányt mutat, vagy ellát minket pár fontosabb információval, mi pedig ígérjük, oldalára már nem kell több fölös időt szentelnie.

Hogy mit kínálunk még? Szinte mindent, mely az online világhoz kapcsolódhat.

Vagy még annál többet is, hiszen mi gondolunk partnereire, munkatársaira is. Ön gondolt már az idei céges, egyedileg logózott reklámajándékokra? Tudja már mivel köszöni meg kollégái, vagy épp vásárlói egész éves kitartó munkáját?

Néha egy kedves apróság mindennél többet ér. 

Bögrék, táskák, szatyrok, tollak, jegyzetfüzetek, poharak, pass tartók, pólók, sapkák, noteszek, naptárak, stb. mindezek egyedi céges arculattal?

Kérje ajánlatunkat, mi pedig segítünk mindenben…