HOGY MIVEL FOGLALKOZUNK?

SZOLGÁLTATÁSAINK

Hiszünk a sikeres eredményben...

És hiszünk a befektetett munka megtérülésében is. Újra és újra, hiszen ezért csináljuk. Szeretjük, hogy alkothatunk. Szeretjük, hogy színt, kreativitást, ötleteket vihetünk a hétköznapokba.

Komplex szolgáltatást nyújtunk. Ha Ön most kezdi vállalkozását, bízza ránk a teljes arculat megtervezését. Fogjuk a kezét és végigvezetjük a hosszú úton. Akár offline, akár online világban vesz részt, akár boltja van, vagy épp üzlet nélküli vállalkozása, mi mindenkinek megoldásokat kínálunk az alábbi témakörökben:

- 01

Reklám, Dekor

Fóliák, ablakfóliák, üzleti dekorációk, cégtáblák, reklámtáblák tervezése, gyártása, telepítése gyorsan, precízen, figyelemre méltó árakon.

- 02

Reklámajándék

Céges reklámajándékok tervezése, készítése, forgalmazása. Egyedileg logózott táskák, szatyrok, bögrék, jegyzetfüzetek, tollak, stb.

- 03

Logó tervezés

Egy jó logó helyettünk beszél. Sokat mond, megbízhatóságot, pontosságot, elhivatottságot sugall. A logó sokszor mi magunk vagyunk.

- 04

Arculattervezés

Fontos, hogy minden cég egyedi design jegyeket kapjon, hogy minden vállalatnak saját arcképe legyen, mellyel azonosulni tud. Levélpapírok, névjegykártyák, egyedi borítékok, stb.

- 05

Honlapkészítés

Legyen szó akár egy bemutatkozó oldalról, vagy komolyabb portálról, partnerünk igényeit és a jelenkor technikai feltételeit szem előtt tartva végezzük munkánkat.